Отбор на София за НЕТИ в Шумен

Определен е отборът на София за участие в Националния есенен турнир по информатика в Шумен. Турнирът ще се проведе на 27 ноември, дистанционно по региони, от които има участници.
Домакин на турнира за София ще е СМГ “Паисий Хилендарски”. Голяма е вероятността участниците да се състезават от домовете си. Очаквайте подробности.

Последни новини

  • Състезанието във всички състезателни групи ще започне от 9:00 часа на 27 ноември (събота).
  • С решение на Националната комисия по информатика състезателите  в Турнира ще се състезават от домовете си. Ще се използва същата грейдинг-система, както в Откритото първенство на София по информатика.
  • Всички софийски участници трябва да попълнят следната декларация за информираност и съгласие. За състезателите, които нямат навършени 16 години, декларацията се попълва от името на родител/настойник. Подписаната декларация да се сканира/снима и да се изпрати на informatika.sofia@gmail.com
  • За групи E, D и C ще се проведе тренировъчно състезание във вторник (23 ноември) от 17:00 до 19:00 часа. Препоръчително е да се включите в него. Пароли за логване към системата ще бъдат изпратени персонално до всички състезатели.
  • Тренировъчното състезание (Practice session) за групи B и A ще се проведе (както е обявено в програмата на IATI) в четвъртък (25 ноември) от 14:00 до 16:00 часа. Пароли за логване към системата ще бъдат изпратени персонално до всички състезатели.
  • До училищата на участниците в двете трнировъчни състезания и в първия ден от IATI ще бъдат изпратени писма от директора на училището-координатор за провеждането на турнира в София, с които да им се извинят направените отсъствия.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: